Voer voor fijnproevers

KeukenVision biedt altijd complete keukens, dus inclusief alle gewenste inbouwapparatuur. Van uitsluitend bekende topmerken. Wij hebben alle soorten kookplaten, (stoom)ovens en (combi)magnetrons. Maar ook afzuigkappen, koelkasten en vaatwassers. Keukenapparatuur om jarenlang plezier van te hebben. In onze showroom demonstreren wij u graag de verschillende mogelijkheden.

Koken op Gas

koken op gas

Koken op gas is nog steeds erg populair bij zowel professionals als het gemiddelde Nederlandse gezin. Het is vertrouwd, makkelijk te regelen, snel warm én zuinig. Het grootste nadeel was het lastig schoonmaken van de plaat onder de gasbranders, maar met de introductie van de gas-op-glas kookplaten behoort dit tot het verleden.  Bij een gas-op-glas kookplaat bevinden de branders zich op een vlakke glaskeramische ondergrond en die kun je eenvoudig reinigen.

Koken op Inductie

Inductie koken

Inductie koken staat bekend als veilig. Je kunt je immers niet branden aan de kookplaat maar alleen nog aan de pan. De meeste inductiekookplaten detecteren of er ook daadwerkelijk een pan boven de spoel staat. Dit doen ze door te meten of er voldoende energie verloren gaat. Wanneer dit niet meer het geval is, dan wordt er niets verhit en schakelt het apparaat zichzelf uit. Dit levert bij het inductie koken een onovertrefbare efficiëntie op. Inductie koken is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens aantrekkelijk voor uw portemonnee.

Pitt Cooking

PITT® COOKING

PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken. De gasbranders zijn volledig geïntegreerd in het werkblad en passen in iedere keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen. De opstelling van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Met PITT cooking bent u zelf de ontwerper van uw kookplek.

Afzuigers

afzuigen

De oplossing voor onaangename luchtjes in de keuken is simpelweg de afzuigkap. Deze voert de vieze luchtjes via een –filter af naar buiten waardoor u in een frisse keuken uw favoriete maaltijden kunt bereiden. Zeker met de huidige trend van open keukens is het belangrijk dat de afzuigkap zo geruisloos mogelijk is.

Koelen

Koelen

Op het gebied van koelen en vriezen is het belangrijkste item: ruimte en energie. Gaat u voor inbouw of vrijstaand, een koelkast of een koel- / vriescombinatie? Oudere koelkasten en vriezers zijn vaak echte energievreters. De nieuwste modellen zijn aanzienlijk zuiniger; ze zijn minder milieubelastend en drukken de energierekening. Naast het A-label, bestaan inmiddels ook het A+ en A++ label.

Vaatwassers

afwassen

Vrijwel alle Nederlandse gezinnen hebben tegenwoordig een vaatwasser in hun keuken, logisch want de nieuwste vaatwassers zijn erg zuinig met water én stroom. De tijd dat handmatig afwassen zuiniger was is definitief voorbij, zo heeft u ook altijd een opgeruimde keuken en geen last meer van die vuile vaat op het aanrecht.

Stoomovens

stomen

De stoomoven is een relatief nieuw apparaat in de keuken. Koken met een stoomoven is snel, gezond en smakelijk. Bij het koken met stoom verdampt door verhitting water in stoom. Omdat de gerechten niet rechtstreeks met water in aanraking komen blijven voedingsstoffen, vitamines, mineralen en kleur en vorm goed bewaard.

Magnetrons

Magnetrons

De magnetron is erg handig voor het snel opwarmen van een maaltijd / gerecht of voor het ontdooien ervan. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een combimagnetron, hiermee heeft u de beschikking over een combinatie van een magnetron en oven. Een combimagnetron beschikt over meer functies dan een solo magnetron, namelijk: Grillen, Bakken, Stomen, Hetelucht en Crisp.

Ovens

Ovens

Voor de echte kookliefhebber gaat er niks boven de conventionele bakoven die verwarmt, kookt, bakt en/of grillt. Doordat de hele oven gelijkmatig verwarmd wordt, kunnen er meerdere gerechten tegelijk klaargemaakt worden. De zogenaamde panoramaopstelling – meerdere apparaten naast elkaar ingebouwd - is tegenwoordig erg populair.