WERKBLADEN

Het werkblad is grotendeels een functioneel onderdeel in uw keuken en moet dus tegen een stootje kunnen en met vooral ook makkelijk schoon te houden zijn, maar uiteraard wil het oog ook wat! Bij KeukenVision heeft u keuze uit talloze kleuren en materiaalsoorten als massief hout, roestvrijstaal, glas, natuursteen, beton, composiet en kunststof. In onze keukenshowrooms in Dordrecht en Naaldwijk laten wij u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Kunststof Werkblad

Kunststof

Kunststof is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het oppervlak is hard en bijzonder makkelijk schoon te houden. De bladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw keuken, uw smaak - én bij uw budget, want kunststof bladen zijn er in verschillende prijsklassen.

Graniet Werkblad

Graniet

Een granieten keukenblad is puur natuur. Precies zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het blad; geen bestanddeel wordt er nog uitgehaald of aan toegevoegd. Dit robuuste materiaal is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder expressief. Omdat geen enkele granietsoort hetzelfde is, is ieder granieten keukenblad uniek.

Composiet Werkblad

Composiet

Composietsteen bestaat overwegend uit kwarts; hetzelfde natuurlijke materiaal dat ook in graniet zit. Maar anders dan graniet is composietsteen niet puur natuur. Aan de mineralen worden namelijk een bindhars en pigmenten toegevoegd. In die toevoeging ligt ook het voordeel van composietsteen, dit zorgt er namelijk voor dat het blad niet poreus is en daardoor ook zeer hygiënisch en krasbestendig.

Betonnen Werkblad

Beton

Geen enkel keukenblad oogt zo robuust als dat van beton. Dit ambachtelijk vervaardigde keukenblad ademt niet alleen een ruwe sfeer uit, maar bezit ook ouderwetse degelijkheid. Het is zó duurzaam dat u er een leven lang plezier van heeft – temeer daar u eventuele vlekken nog redelijk kunt wegwerken!

Terrazzo Werkblad

Terrazzo

Terrazzo is een verzamelnaam voor een mengsel van beton en marmerkorrels. Een terrazzo keukenblad straalt niet alleen de sfeer uit van grootmoederstijd maar is ook ouderwets degelijk. Zo duurzaam zelfs dat u er een levenlang plezier van heeft. Voor het dagelijks onderhoud hoeft u het blad slechts af te nemen met water en zachte zeep.

Houten Werkblad

Hout

Een houten blad geeft de keuken sfeer, het is van nature warm. Hout leeft, maar het blad vraagt meer onderhoud omdat het vrij poreus is en relatief gevoelig voor krassen en vlekken. Maar zijn warme uitstraling weegt wel op tegen de zorg.

Glazen Werkblad

Glas

Glas is een van de minst traditionele materialen voor keukenbladen. Een glazen werkblad is design pur sang, maar tegelijk ook tijdloos zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Het heeft ook vele voordelen, zo zijn de bladen kras-, hitte- en vlekbestendig, gemakkelijk schoon te houden en uiterst hygiënisch.

Keramiek Werkblad

Keramiek

Wie gemak zegt, zegt Keramiek. Dit werkbladmateriaal is niet alleen volkomen onderhoudsvrij, u kunt er ook iedere dag weer zorgeloos aan werken. Want het is hitte-, vlek- én krasbestendig, en bovendien beslist niet poreus. Wat dit relatief nieuwe materiaal in keukenland nog aantrekkelijker is de onvergelijkbare strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

RVS Werkblad

RVS

Roestvrij staal is een materiaal met veel mogelijkheden. Het is weliswaar gevoelig voor krassen, maar zeer praktisch, duurzaam en 100% recyclebaar. Er zijn ook allerlei reliëfstructuren verkrijgbaar, waardoor het staal niet meer zo kil oogt.