Kijken, kiezen, kopen

Bij het kijken, kiezen en kopen van een keuken komt heel wat kijken. In de showrooms van KeukenVision kunt u zich in alle rust komen oriënteren. Of u nu al wel of nog helemaal geen idee hebt van uw nieuwe keuken. Laat u verrassen. Laat u informeren. U bent meer dan welkom in onze inspirerende showrooms in Apeldoorn, Bunnik, Dordrecht, Elst en Naaldwijk. Uiteraard verwennen wij u in onze comfortabele lounges graag met een vers kopje koffie!

Overzichtelijk
In onze showrooms vindt u keukens in alle kleuren, stijlen en prijsklassen. De mogelijkheden qua fronten en werkbladen hebben we overzichtelijk gerangschikt op kleur en materiaal. Zodat u naar eigen idee kunt vergelijken en combineren. En wilt u het fijne weten van de diverse inbouwapparatuur, dan doen onze adviseurs graag een boekje open.

Tip!
Laat uw keukenideeën op papier zetten door een van onze bekwame showroom-medewerkers, en bekijk het resultaat direct in KitchenView. Een uniek computerprogramma waarmee u uw nieuwe keuken van álle kanten kunt bekijken.