Covid-19 werkwijze

Beste klant,

Het Coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Bij KeukenVision staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en partners voorop. Onze showrooms zijn gesloten maar wij zijn u nog steeds graag van dienst op afstand. Onze adviseurs gaan gewoon door met het ontwerpen van die ene unieke keuken die helemaal past bij uw levensstijl. Wilt u graag advies over uw keuken of meteen uw keuken laten ontwerpen? Plan dan een online videogesprek met een adviseur of maak een afspraak voor een adviesgesprek bij u thuis.

Plan een online afspraak


Informatie voor zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten zijn onze showrooms uitsluitend op afspraak geopend. Neem rechtstreeks contact op met uw showroom voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Geplande afspraken in de showroom

Heeft u een afspraak gepland staan met één van onze adviseurs in de showroom? Dan nemen we contact met u op om de afspraak telefonisch of middels een videogesprek te laten plaatsvinden.

Inmeten, levering & montage

Het blijft nog steeds mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Ook blijven wij gewoon bereikbaar telefonisch en via e-mail.

We wensen iedereen een goede gezondheid en danken u nogmaals voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

KeukenVision