Comfort voor fijnproevers

KeukenVision biedt altijd complete keukens, dus inclusief alle gewenste inbouwapparatuur. Van uitsluitend bekende topmerken. Wij hebben alle soorten kookplaten, (stoom)ovens en (combi)magnetrons. Maar ook afzuigkappen, koelkasten en vaatwassers. Keukenapparatuur om jarenlang plezier van te hebben. In onze showroom demonstreren wij u graag de verschillende mogelijkheden.

20000128224 000 00 20000128224 Min

Onzichtbare afzuigkappen

Een trend die raakvlakken heeft met de hidden kitchens van 2019, is geïntegreerde afzuiging. De meeste keukens hebben tegenwoordig nog een grote afzuigkap boven het fornuis, wat soms veel ruimte inneemt en waardoor je geen vrij zicht hebt.

Geïntegreerde afzuiging is daarom een stijlvol alternatief. Hierbij is je afzuigkap verwerkt in je kookplaat. Zoals deze Prachtige Miele TwoInOne.

Sensepro Min

Nauwkeurige temperatuur, Perfecte resultaten

Om gerechten echt smakelijk te maken is koken met precisie bij elke stap cruciaal. Met de geavanceerde sensortechnologie van de AEG SensePro geniet je gegarandeerd van precisie dankzij de assistentie. De SensePro®-inductiekookplaat is de persoonlijke sous-chef voor restaurantmaaltijden. De kookplaat communiceert met de temperatuursensor. Op deze manier kun je de temperatuur van jouw gerecht precies controleren. Hierdoor kan ook jij professionele resultaten bereiken door middel van kooktechnieken zoals sous-vide.

Neff 2 Min

De enige oven met een deur die verdwijnt

De Slide&Hide® ovendeur van NEFF kom je nergens anders tegen. De ovendeur verdwijnt in zijn geheel onder de oven. Dat betekent ruimte en comfort als je lekker aan het koken bent voor familie of vrienden. Bovendien maakt het stijlvolle en innovatieve ontwerp een prachtig middelpunt in de keuken.

Novy Mood HR

Novy Mood: De ideale combinatie van Design en Sfeer

De Mood afzuigkap van Novy is wederom een echt technologisch hoogstandje. Design en sfeer zijn de twee basiselementen bij Mood. Het verfijnde ontwerp in combinatie met aanpasbare sfeerverlichting zorgt steeds voor de juiste 'mood' in uw keuken. Aan de binnenkant zorgen twee motoren voor een doeltreffende en krachtige werking. Hun 'silent body' zorgt ervoor dat u nog steeds kunt genieten van een goed gesprek in een rustige keukenomgeving.