WAT VINDEN ZIJ VAN KEUKENVISION?

Wij ontwerpen mooie keukens, al zeggen we het zelf. Heel mooi zelfs. En ook op onze service zijn we best een beetje trots. Dat krijgen we ook terug van onze klanten. Als we vragen naar hun ervaringen met KeukenVision, vertellen ze vaak hoe enthousiast ze zijn over hun nieuwe droomkeuken. Hoe mooi die past bij het interieur. Hoe netjes en vakkundig hij geplaatst is. En hoe deskundig en eerlijk ze zijn geadviseerd bij de aankoop. Op deze pagina een greep uit hun reacties.

Gettyimages 127543679 170667A

De keuken van de Familie Elschot

"Erik is architect en zelf heb ik een eigen modezaak. Over stijl en design hebben we beiden een uitgesproken mening. Voor onze nieuwe keuken wisten we precies wat we wilden. Gelukkig hadden we een goede klik met onze adviseur van KeukenVision. Hij begreep meteen waar we naartoe wilden, welke stijl en sfeer we zochten en hoe nauw dat luisterde in ons strakke interieur. In de showroom liet hij ons het ontwerp in 3D zien. Zó realistisch, alsof de keuken al in huis stond. En nu, in het echt, is hij zonodig nóg mooier. In één woord: áf.".

En nu, in het echt, is hij zonodig nóg mooier. In één woord: áf.

Specificaties

Modern Design
Wit Kunststof
Kunststof matlak
AEG
Klanten Vertellen Keuken1
Keuken Detail2
Streamer Tevredenklanten Verduin Min

De keuken van Monique en Erik

"Dit is ons eerste appartement samen. Een 'opknapper', midden in de stad. Er moest zó veel aan gebeuren dat er niet veel geld overbleef voor een nieuwe keuken. Van vrienden hadden we gehoord dat ze heel tevreden waren met hun keuken van KeukenVision. Dus wij er ook naartoe. Van die keuze hebben we geen dag spijt. Moet je zien wat een mooie keuken! Alles erop en eraan. In één dag keurig geplaatst zonder gedoe. En als je dan weet wat we ervoor betaalden...".

Moet je zien wat een mooie keuken! En als je dan weet wat we ervoor betaald hebben...

Specificaties

Modern design
Greeploos hoogglans
Bauknecht
Fenix
0L4A9163 0820 Bwerkt
Fenix Werkblad
Klantenvertellen 3 Min

De keuken van de Familie Versteeg

"Een paar keer per week hebben we de kleinkinderen over de vloer. Dat is altijd supergezellig. Samen met oma koekjes en cakejes bakken vinden ze het leukst. En ik ook! Die gezellige warme sfeer zochten we ook in onze nieuwe keuken die we onlangs hebben gekocht. Landelijk en sfeervol. Een tikje nostalgisch. In de showroom van KeukenVision wisten we meteen: dát is 'm. En nog betaalbaar ook. Precies wat we zochten. Nu zijn we de keuken helemaal niet meer uit te slaan".

Precies wat we zochten. Nu zijn we de keuken helemaal niet meer uit te slaan.

Specificaties

Landelijk modern
Kunststof kader
AEG
Composiet
Klantenvertellen 3 1 Min
Klantenvertellen 3 2 Min

Liever meteen een persoonlijk keukenontwerp?

Wilt u nog meer keukeninspiratie opdoen?